USG People Belgium wordt RGF Staffing Belgium

december 14, 2020

USG People Belgium wordt RGF Staffing Belgium: wereldwijde impact dankzij lokale kracht


RGF Staffing kondigt met trots aan dat USG People Belgium vanaf 14 december een nieuwe naam aanneemt: RGF Staffing Belgium. Een nieuwe naam voor een toonaangevende speler op de lokale staffing markt, met gevestigde en gerenommeerde merken als Start People, Unique, USG Professionals, Bright Plus en Solvus.

De reden van de naamswijziging ligt besloten in de naam zelf. RGF staat voor Recruit Global Family. En dat is precies wat we zijn: een internationaal netwerk van lokale merken die met elkaar een wereldwijde familie vormen die dezelfde waarden deelt. RGF Staffing is zelfs het grootste netwerk van HR-dienstverleners ter wereld: het strekt zich uit over vier continenten en helpt elke dag ongeveer 300.000 mensen aan werk.

Ondersteund door een wereldwijd netwerk

Rob Zandbergen, CEO RGF Staffing: “Die boodschap willen we nadrukkelijker uitdragen, want zowel onze klanten als kandidaten plukken er de voordelen van. Het betekent dat onze lokale professionals ondersteund worden door een wereldwijd netwerk van experts. Door een financieel sterk moederbedrijf, dat jaarlijks meer dan 10 miljard euro omzet. Het betekent ook dat we de omvang en ambitie hebben om te investeren in innovatieve diensten met echte toegevoegde waarde. Zoals slimme, digitale tools – een gebied waarop we ook voordeel halen uit onze ‘familiebanden’ met pioniers zoals Indeed en Glassdoor.

Van grote waarde

In België zet de nieuwe naam de schijnwerpers op de sterktes van de sterke lokale merken, zoals Start People, Unique, USG Professionals, Bright Plus en Solvus. Country Director RGF Staffing Belgium Katty Scheerlinck: “Die merken blijven in de frontlinie van onze inspanningen om klanten en kandidaten hier in België te helpen. Ze zitten diep verankerd in de lokale arbeidsmarkt en staan in elk opzicht dicht bij onze klanten en kandidaten. Het zijn onze lokale mensen die ons in staat stellen om een uitstekende klantervaring en echte waarde te bieden. Onze belofte aan onze klanten is faster, simpler, closer – met dank aan de expertise van onze mensen en ondersteuning door slimme technologie en digitalisering. En net dankzij ons wereldwijde netwerk van specialisten met een lokale focus kunnen we die belofte waarmaken.”