RGF Staffing bundelt de krachten met ‘Sterker dan corona’

mei 06, 2021

Sterker dan corona: RGF Staffingzet mee de schouders onder een sterkere toekomst

Eind maart lanceerden verschillende partijen uit de mediawereld, alsook werkgeversfederaties zoals Federgon, de bijzondere campagne #sterkerdancorona. Doel van deze campagne is de kracht van organisaties, individuen en de bevolking te bundelen in de strijd tegen corona.

Ook bij RGF Staffing vinden we het cruciaal elkaar te blijven ondersteunen en te blijven doorzetten nu het einde van het coronatijdperk in zicht is. De laatste loodjes wegen immers het zwaarst… Geïnspireerd door deze krachtige boodschap zetten we dan ook met veel trots mee onze schouders onder dit project. 

Tal van voorbeelden uit het voorbije jaar getuigen dat wij als organisatie samen sterker zijn dan corona: onze medewerkers zetten alle zeilen bij om onze zusterbedrijven in hun commerciële acties te blijven ondersteunen en we zetten reuzenstappen op het vlak van digitalisering. Vanop afstand probeert ieder op zijn manier zijn collega’s aangesloten te houden.

We zijn er ons zeer goed van bewust dat dit veel flexibiliteit en aanpassing vergde, en heel wat inzet vraagt van al onze medewerkers. De mentale en fysieke gezondheid van onze collega’s wilden we dan ook niet uit het oog verliezen. Daarom lanceerde RGF Staffing o.a. sportieve digitale lunchsessies onder begeleiding van Hans Van Alphen en Dominique Monami, maar ook een online health community, waar de collega’s werden uitgedaagd om elkaar te inspireren met foto’s van herst-, winter- en lentewandelingen, waar tips werden gedeeld om positief te blijven ondanks de aanhoudende coronamaatregelen,….

Bij RGF Staffing heeft de campagne “sterkerdancorona” er alvast toe geleid om meer inspirerende verhalen te delen met collega’s. Verhalen die positiviteit, creativiteit en solidariteit naar voren brengen.

We willen onze medewerkers enorm bedanken, ondanks de moeilijke periode toonden ze telkens de nodige wendbaarheid en zijn ze er altijd keihard voor blijven gaan! Chapeau!

Meer weten over #sterkerdancorona? Neem een kijkje op de website.