RGF Staffing kiest voor vitaliteit!

mars 29, 2022

Move2connect is het programma waarmee we binnen het  ‘RGF Staffing Belgium Sustainability’ programma  onze medewerkers motiveren om meer te bewegen. We promoten meer bewegen als één van de belangrijke pijlers van een gezonde levensstijl, naast gezonde voeding, voldoende slaap en ontspanning. 

Meer bewegen is essentieel voor onze gezondheid, en als duurzame werkgever weten we dat aandacht en acties voor de gezondheid van onze medewerkers belangrijk zijn voor het engagement van onze mensen. 

In het kader hiervan ging in december vorig jaar het Vitality Ambassador Program van start. Het doel? Zo veel mogelijk collega's motiveren om deel te nemen aan de Antwerp 10 Miles op 24 april. 

Maar liefst 50 Vitality Ambassadors werden geselecteerd als vaandeldragers voor RGF Staffing Belgium. Zij kregen een persoonlijke begeleiding van coaches Edwin Dasselaar en Robert de Korte van EDO Sports. Voor iedere Vitality Ambassador werd een schema uitgewerkt om de persoonlijke sportieve prestaties op professionele manier naar een hoger niveau te tillen.

Op zondag 27 maart trokken onze Vitality Ambassadors naar het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven voor een looptest en een lactaatmeting. Daarna volgde een gezellige lunch met de coaches en de collega's van onze brands. Met de resultaten van de meting en de test wordt de looptraining nu verder afgestemd op maat van elke deelnemer. Een uitdagende, leerrijke en zeer geslaagde dag, die onze medewerkers een extra boost gaf om het beste van zichzelf te geven op 24 april! 

Ons event koppelen we ook graag aan een goed doel. Dit jaar lopen alle deelnemers aan de Antwerp 10 Miles voor vzw Athletes for Hope van Marc Herremans. Hun weide staat open voor zowel kinderen met een verlamming als met een beperking om hetzij fysiek, hetzij mentaal te revalideren. Per deelnemer doet RGF Staffing Belgium een donatie aan de vzw. 

Er zullen op groepsniveau 120 gemotiveerde collega’s en familieleden aan de start staan van de Antwerp 10 Miles op 24 april. Een mooi resultaat!