Op 8 maart erkennen we alle inspanningen voor meer gelijkheid

mars 08, 2022

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag die de prestaties van vrouwen erkent, het bewustzijn rond vooroordelen verhoogt en actie voert voor meer gelijkheid. Samen met RGF Staffing en ons moederbedrijf Recruit Group steunen we de doelstellingen van deze beweging: op 8 maart willen we alle inspanningen voor meer gendergelijkheid nog eens extra onderstrepen. Op veel plaatsen in de wereld worden immers ongelooflijke acties ondernomen voor meer gendergelijkheid.

Hoewel de pandemie de organisatie van live-events moeilijk maakte de afgelopen twee jaar, is gelijkheid één van onze topprioriteiten. Samen met onze zusterbedrijven steken we veel energie in gelijkheid. Niet alleen voor vrouwen, maar voor iedereen. Want voor ons gaat gelijkheid veel verder. Wij streven naar gelijkheid voor allen.

Het gaat om de vrijheid die iedereen moet krijgen en voelen om zichzelf te zijn, ongeacht gender, religie en origine. De recente gebeurtenissen in Europa tonen nog maar eens hoe belangrijk dit is.

 Doorheen de organisatie werken de voortdurend aan het creëren van veilige werkomgevingen, waar iedereen zich welkom voelt. Want enkel als we een plek voor iedereen zijn kan onze organisatie bloeien, en kunnen we verzekeren dat onze klanten en kandidaten groeien.

Bij RGF Staffing hebben we onszelf een doel gesteld. Tegen 2030 willen we er zeker van zijn dat we een echt diverse, inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die een correcte afspiegeling is van de maatschappij die we bedienen. In alle opzichten. Als we eerlijk zijn tegenover onszelf: we hebben nog werk voor de boeg. Werk dat we collectief zullen doen, want pas wanneer iedereen gelijkheid op zijn prioriteitenlijstje heeft staan, kunnen we ons doel bereiken.

Bekijk onze video